مواد لازم برای حلیم عدس خراسانی
گوشت چرخ کرده 150 گرم / ارزن بدون پوست 1 پیمانه / عدس پخته شده نصف پیمانه / سیر 5 خبه / پیاز داغ 2 قاشق سوپ خوری / جعفری ساطوری نصف پیمانه / کشک یک پیمانه / نعناع 3 قاشق سوپ خوری / زعفران آب شده 1 قشاق مرباخوری / نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه حلیم عدس خراسانی
در قابلمه ای پیاز داغ را با گوشت مقداری سرخ می کنیم، سپس نمک، زردچوبه و جعفری را به آن اضافه می کنیم. بعد از مقداری تفت دادن کمی آب اضافه می کنیم تا مواد همراه آب کمی بپزند و جوش بخورند.
سپس ارزن پوست گرفته شده را هم اضافه می کنیم تا مواد خوب مخلوط شوند.
عدس پخته شده را اضافه می کنیم و چند بار هم میزنیم.
قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و می گذاریم کنار تا کمی خنک شود.
سپس کشک را اضافه می کنیم و آرام مخلوط می کنیم تا کشک بپزد.
بعد دم کش را بر روی قابلمه می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خوب جا بیفتد.
در صورت سفت شدن غذا می توانید کمی آب به آن اضافه کنید.
روی آن را کمی زعفران، جعفری، کشک و پیاز داغ تزیین کنید.
:: بازدید از این مطلب : 1025
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0